keskiviikko 24.7.2019 Kristiina, Tiina, Kirsti, Kirsi, Krista, Kiia, Tinja

Palveleva Paikallinen jo vuodesta 1962

Yo-lakki päähän ja kohti unelmia

Leppävirran lukion uudet ylioppilaat Tuukka Invenius ja Pinja Koponen ovat oivia esimerkkejä siitä, että unelmansa voi saavuttaa.
Menestynyt nuori ampumahiihtäjä Tuukka palkittiin Urheiluakatemian stipendillä hyvästä opiskelun ja urheilun yhdistämisestä. Pikavauhdilla ylioppilaaksi kirjoittanut Pinja sai lukion stipendin hyvästä opintomenestyksestä; 3,5 vuoden lukioaikaan mahtuu myös kokonainen vaihto-oppilasvuosi Meksikossa.

Tuukan tähtäin on ampumahiihdon nuorten MM-kisoissa, Pinja lähtee tammikuussa Meksikoon yliopistoon opiskelemaan kansainvälistä turismia.

Juhlapuheen pitänyt pastori Kirsti Tapanainen muistutti, että unelmat eivät tipahda syliin pelkästään unelmoimalla, vaan niiden toteutumiseksi on tehtävä töitä.

Rehtori Olli Lipponen puolestaan totesi, että jokaisessa ihmisessä on enemmän kuin päälle päin näkyy. Rehtori toivoi tuoreille ylioppilailla ja yleisölle rohkeutta kannustaa ja olla kannustettavana, rohkeutta unelmoida ja antaa toisten unelmoida, uskallusta elää oman itsenään ja kannustaa myös muita siihen.

Ylioppilasjuhlasta lisää keskiviikkona 7.12. ilmestyvässä Soisalon Seudussa.

 

Jätä kommentti

*