tiistai 14.7.2020 Aliisa, Alisa

Palveleva Paikallinen jo vuodesta 1962

Vuoden yritys JOB Kiinteistötekniikka Oy

JObLeppävirran vuoden 2014 yritykseksi valitun JOB Kiinteistötekniikka Oy:n yrittäjillä Juha ja Sani Tykkyläisellä on yksi päämäärä: työllistää alan ammattilaisia. Siinä yritys onkin onnistunut. Haasteellisesta suhdannetilanteesta huolimatta JOB Kiinteistötekniikka on kasvanut viidessä vuodessa ”mies ja pakettiauto” -toiminnasta 40 henkilöä työllistäväksi.
JOB Kiinteistötekniikka Oy on perustettu vuoden 2009 marraskuussa. Matalan kustannusrakenteen yritys sai nopeasti jalansijaa Kuopion sähköasennusmarkkinoilla. Yritys voitti monia merkittäviä julkisia tarjouskilpailuja, viimeisimpinä isoimpina hankkeina Kuopion alatorin ja kauppahallin sähköurakat. Kasvusta huolimatta yrityksen toiminta on ollut kaikkina toimintavuosina tuloksellista.
Täällä hetkellä yrityksessä suunnitellaan tasaisempaa tulevaisuutta. Vaikka yrityksellä on töitä tilauskannassa melkein koko ensi vuodeksi, on aikomuksena pitää välivuosi kasvamisessa ja kehittää toimintaa järjestelmien ja työn organisoinnin kautta. Organisaatiota vahvistamalla yrittäjien haaveena on myös mahdollisuus välillä pitää ihan oikeaa lomaa.
Yrityksen ”pääkonttori” sijaitsee Oravikoskella. Toimistotöitä hoidettiin aluksi oman kodin keittiöstä ja sen jälkeen saunamökistä käsin, kunnes vuonna 2012 rakennettiin toimistorakennus omakotitalon pihapiiriin. Toiminta kodin yhteydessä mahdollistaa yrittäjyyden pitkien päivien ja perheen yhdistämisen.
Vuoden yrittäjä palkittiin maanantai-iltana kunnanvaltuuston kokouksen yhteydessä.

Jätä kommentti

*