maanantai 13.7.2020 Joel, Ilari, Lari

Palveleva Paikallinen jo vuodesta 1962

Viri ei syttynyt Tampereella

Viri kärsi tappion Tampereella. Joukkue kiittää yleisöä kauden varrella saamastaan kannustuksesta. (kuiva: Rauno Ylönen)

Virin naisten 2-sarjan puolivälieräpeli Kalevan Lentopalloa vastaan päättyi 3-0 (25-13, 25-13, 25-16) tamperelaisten hyväksi. Otteluun Viri lähti totutusta poikkeavalla kokoonpanolla kun koko kauden pelinrakentajan vastuuta kantanut passari oli sairaslistalla. Ensimmäisessä erässä Viri ei saanut aloituspalloja passarille ja pian taululla oli lukemat 5-0 kotijoukkue KaLen hyväksi. Aikalisä ei auttanut Viriä ja tilanteessa 17-5 suoritettu vaihtokaan ei tuonut toivottua tulosta. Virittäret eivät syttyneet pelaamaan. Toinen erä oli ensimmäisen toisinto, Viri ei saanut aloituksia kunnolla ylös ja monipuolisen hyökkäyspelin rakentaminen oli mahdotonta. Muutamat hyökkäykset joita Viri sai aikaiseksi olivat helppoja kotijoukkue KaLen torjua jo verkolla. Kolmas erä oli piirun verran tasaisempaa lentopalloa, mutta samat ongelmat Virin kentällä jatkuivat tehdyistä vaihdoista huolimatta. Kokonaisuutena Virin peli ei yltänyt missään vaiheessa omalle osaamistasolle. Hyvälle kaudelle ei tullut toivottua päätöstä kun ratkaisupelissä ei oma peli lähtenyt käyntiin ollenkaan. Vastustaja oli erittäin latautunut kohtaamiseen ja oli selvästi parempi kuin aiemmassa vierailussa Leppävirralla

Viri haluaa kiittää omia kannustajiaan Leppävirran yleisöä saamastaan kannustuksesta kauden varrella ja erityisesti vielä Tampereelle mukaan lähteneitä tukijoukkoja.

Jätä kommentti

*