keskiviikko 24.7.2019 Kristiina, Tiina, Kirsti, Kirsi, Krista, Kiia, Tinja

Palveleva Paikallinen jo vuodesta 1962

Viihdekeskus Tulenliekki avaa ovensa jälleen pääsiäisenä

2131035

Viihdekeskus Tulenliekki oli suljettuna noin puolitoista vuotta, ennen kuin paikalle löytyi uudet vuokralaiset.

Leppävirralla tanssiravintolana tunnettu Viihdekeskus Tulenliekki avaa ovensa noin puolentoista vuoden hiljaiselon jälkeen pääsiäisenä. Tulenliekin kiinteistön on vuokrannut Karvion Lomakeskus Oy, jolla on majoitus- ja ravintolatoimintaa Karvion kanavalla sekä risteilyliiketoimintaa Valamossa ja Heinävedellä.

Tulenliekki piti ovensa pitkään suljettuna sen toimintaa pyörittäneen J & M Yhtiöt Oy:n ajauduttua konkurssiin vuoden 2013 elokuussa. Karvion Lomakeskuksen yrittäjä Petteri Venäläinen kertoo, että Tulenliekin vuokraamisesta on käyty jo aiemminkin keskusteluja sen entisen yrittäjän Jari Belovin kanssa.
– Aika ei ollut vielä silloin kypsä tilojen vuokraamiselle. Nyt kun aikaa on mennyt eteenpäin ja Karvion toiminta on vakiintunut, katsoin, että nyt olisi hyvä hetki laajentaa toimintaa myös Tulenliekkiin, Venäläinen taustoittaa.
Karvion lomakeskuksen ohella Tulenliekin toiminnassa on yhteistyössä mukana useita matkailu- ja ravintola-alan ammattilaisia. Muiden toimijoiden tarkoituksena on parantaa Tulenliekin toiminta- ja osaamisalueita sekä laajentaa suhdeverkostoja.

Tulenliekki on keväällä avoinna ensimmäisen kerran pitkäperjantaina, jonka jälkeen Viihdekeskuksessa alkavat pyöriä viikottaiset viihdeillat. Kesäkuussa viihdeiltojen määrä kasvaa kolmeen kertaan viikossa, Venäläinen kertoo.

Jätä kommentti

*