LepU järjestää lauantaina lasten olympialaiset Oravikoskella – Viikon varrella luvassa myös pitäjänmestaruusmaastot ja Takkulan rullakisat

Leppävirran Urheilijoilla on taas toiminnantäyteinen viikko. Keskiviikkona 18. elokuuta 17.30 on avoimet pitäjänmestaruusmaastot Ruutanalammen ympäristössä. Päämatkana on kolme kilometriä ja matkoja sovitellaan jokaiselle sopivaksi, kuten lapsille 350 metriä eli lammen ympäri.

Puoli seitsemältä alkavat ruutanaonginnan avoimet pitäjänmestaruuskilpailut.

– Lammessa kasvaa jättiruutanoita, mutta ovat vähän nipokkaita ottamaan onkeen, Jorma Rajakannas mainitsee.

Kilpailuissa punnitaan ruutana heti kun kala on saatu ylös ja sitten vapautetaan takaisin veteen.

Autojen parkkipaikaksi suositellaan Alapihan kaukalon parkkia.

Oravikoskella käydään lauantaina perinteiset kilpailut alkaen aamupäivällä kymmeneltä.

Onkijat pääsevät heti kaloja narraamaan. Urheilukentällä lajeina ovat ensin kuula ja korkeus. Puuseiväshyppy alkaa korkeushypyn jälkeen, samoin hölkkä. kello 12 alkavat lasten olympialaiset, juoksumatkana on aivan pienille 20 metriä, 4–9 -vuotiaat juoksevat 40 metriä ja yli 10-vuotiaat aikuisiin asti 60 metriä. Lisäksi on lajina rakettikeihäänheitto.

Sunnuntaina on perinteiset rullakisat Leppävirran Takkulassa. Kilpailut alkavat klo 10.30 maantiekävelyllä ja maantiejuoksulla. Päämatka on 5,8 kilometriä. Kello 12 alkavat avoimet TUL:n rullailun mestaruuskilpailut. Rullamatkoja voi mennä rullasuksilla, rullaluistimilla tai kickbikellä.

– Ja voipi matkan mennä vaikka pyörällä. Invalideille on kelausmatka, Rajakannas huomauttaa.

Päämatka on 5,8 kilometriä, ikäluokittain matkat lyhenevät.

Etusivulla nyt

Luetuimmat