Virranviemät seikkailivat Sorsavedellä kirkkoveneellä ja kanooteilla

Kuluva kesä on ollut hieno kesä vesiliikunnan harrastajille. On ollut aurinkoisia kelejä harrastaa soutua, melontaa ja suppailua. Kaksi kertaa viikossa on virrassa nähty kirkkovene soutajineen ja Unnukan rannassa on kanootit, kajakit ja suppilaudat olleet kovassa käytössä. Virranviemät ry on osallistunut soututapahtumiin mm. Sulkavan soutuun.

Viime viikonloppuna toteutettiin jo muutaman vuoden suunnitelmissa ollut Sorsaveden soutu- ja melontaretki Koholahden kodalle. Porukkaa kuuluteltiin tapahtumaan Facen ryhmissä ja ilmoittautumisia pyydettiin, jotta osattiin varata tarpeeksi evästä. Perillä saatiinkin nauttia mm. nuotiokahvista, grillimakkarasta ja lämpimistä eväsleivistä. Makean nälkään oli pullaa, suklaaleivoksia ja makeisia.

Kirkkovene laskettiin vesille Sorsakoskelta, melojien matka alkoi Valkeaveden puolelta. Aamu oli hieman utuinen ja ”tuhnuinen” yöllisen sateen jäljiltä, mutta päivä selkeni aurinkoiseksi ja lämpimäksi. Sorsavesi todettiin maineensa veroiseksi; puhdas vesi ja kauniit maisemat. Paikalliset oppaat JP Jääskeläinen ja Hely Korventausta opastivat soutajat ja melojat kivikoiden ohi ja kertoivat mielenkiintoisia juttuja mm. paikan historiasta.

Etusivulla nyt

Luetuimmat