keskiviikko 24.7.2019 Kristiina, Tiina, Kirsti, Kirsi, Krista, Kiia, Tinja

Palveleva Paikallinen jo vuodesta 1962

Unnukanranta ruokkii voimalanrakentajat

RAVINTOLA Unnukanranta ky on voittanut tarjouskilpailun Riikinnevan ekovoimalan rakennustyömaan ruokalatoiminnoista. Rakentamisesta vastaa teknologiakonserni Andritz, joka teki Unnukanrannan kanssa kaksivuotisen sopimuksen työmaaruokalatoiminnoista.
Ekovoimalaitos työllistää tällä hetkellä noin 50 rakentajaa. Huippuunsa henkilöstömäärä kasvaa kesällä, jolloin tekijöitä on jopa 250.
– Valinnassamme painottui paikallisuus ja monipuolisuus. Meillä on tarjota kotiruuan lisäksi myös pikaruokaa Sibylla -hampurilaisketjumme myötä sekä myös pitsaa tilauksesta Kotipizza -ketjuun kuulumien ansiosta, kertoo yrittäjä Oona Aholainen.
Unnukanranta avaa voimalatyömaalla konttiravintolan 6. maaliskuuta alkaen. Työmaa toimii ainakin alussa kahdessa vuorossa, ja ruokapalveluita järjestetään työntekijöille molempiin vuoroihin.
– Toimitamme työmaaravintolaan myös automaatin, josta iltatarjonta hoidetaan. Pakkaamme sinne tilauksesta kotiruokaa, Aholainen kertoo.
Uuden toiminnon myötä Unnukanranta palkkaa 1–2 uutta työntekijää. Sopivia henkilöitä haetaan parhaillaan.
– Itse sukkuloin molempien toimipaikkojen välillä, Oona Aholainen sanoo.
– Tämä on mukava lisä liiketoimintaamme, sillä ajat ovat olleet ravintolapalveluille hiljentyneet. Onneksi olemme saaneet lisämyyntiä myös ruuan kotiinkuljetuksesta, joka on lisääntynyt jo yli 30 tilausasiakkaaseen. Osalle viemme ruokaa joka päivä, osalle muutaman kerran viikossa. Myös jotkut työpaikat tilaavat meiltä lounasta toimitettuna, Aholainen mainitsee.
Unnukanrannan valikoimiin on tullut ruokapalvelujen lisäksi myös Reissumiehen makeistukku, joka avattiin joulukuussa.

Jätä kommentti

*