sunnuntai 31.5.2020 Helka, Helga

Palveleva Paikallinen jo vuodesta 1962

Tuukka hiihti Keminmaalla SM-hopeaa

LEPPÄVIRRAN Virin Tuukka Invenius hiihti hopealle nuorten SM-hiihdoissa viikonloppuna Keminmaalla.

Sunnuntaina hiihdettiin vapaalla hiihtotavalla yhteislähtönä pitkät matkat. Radat olivat rankat ja vaativat, mutta ladut olivat hyvässä kunnossa tämän vuoden olosuhteisiin nähden.

Tuukka pysyi koko matkan ajan väliajoissa kärjen mukana. Kilometri ennen maalia hän oli kolmantena noin 16 sekuntia johtavaa jäljessä, mutta toisena olevan kanssa samassa vauhdissa.

Viimeisen kilometrillä Tuukka sai revittyä eroa kolmanneksi tulleeseen Ähtärin Urheilijoiden Eero Aittolampeen viisi sekuntia. Kilpailun voittajasta Raision Aleksi Parttimaasta Tuukka jäi vajaan 10 sekunnin päähän.

SM-kisojen hopeamitali maistui rankan kisan jälkeen Tuukalle makealta, ja tästä on hyvä jatkaa viikon päästä Kokkolan SM-kisoihin. Mitali SM-hiihtojen kovatasoisessa ja runsaslukuisessa osanottajajoukossa ei ole todellakaan helposti napattavissa. Virin toinen hiihtäjä Eetu Ikäheimonen keskeytti.

 

SM-hopeamitalisti Tuukka Invenius (oikealla) on hyvässä iskussa. Hän oli kolmanneksi tullutta Ähtärin Urheilijoiden Eero Aittolampea viisi sekuntia nopeampi, voittaja Aleksi Parttimaa Raision Kuulasta taas jäi vajaan 10 sekunnin päähän.

 

Jätä kommentti

*