lauantai 11.7.2020 Elli, Noora, Nelli, Eleonoora

Palveleva Paikallinen jo vuodesta 1962

Toimittajan työ TET-harjoittelijan silmissä

OLEN ollut TET-harjoittelussa viikolla 17 Soisalon Seudussa Leppävirran paikallislehden toimituksessa. Työni on ollut melko mukavaa, mutta laiskottelua tämä ei ole ollut. On oltava ahkera ja oma-aloitteinen.

Työni täällä on ollut melko kiireistä. Oikeilla toimittajilla on ollut vielä kiireisempää, joten he eivät ole ehtineet antaa ohjeita minulle kovinkaan paljoa. Tämän TET-harjoittelun aikana olen päässyt valokuvaamaan ja tekemään monia juttuja lehteen.

Olen nähnyt erilaisia vaiheita lehden valmistuksessa. Olen myös päässyt käymään erilaisissa paikoissa ja haastattelin myös paria ihmistä TET-jaksoni aikana. Parasta tässä työssä on ollut mielestäni juttujen teko, koska siinä saa itse päättää, mikä jutun sisältö on ja kirjoittaminen on minulle mieleistä.

No, mitä sanon loppujen lopuksi tästä TET-jaksosta? Työ ei sovi minulle ainakaan täysin tässä vaiheessa. Tämä ala ei ole oikein sovi minulle, koska tässä joutuu useinkin menemään oman mieltymysalueensa ulkopuolelle.

 

Elmo Lepola

 Elmo Lepola

Jätä kommentti

*