lauantai 8.8.2020 Sylvi, Sylvia, Silva

Palveleva Paikallinen jo vuodesta 1962

Suomi-Iran lentopallomaaottelu Leppävirralla toukokuussa

Monitoimiareena

Lentopallomaajoukkueen valmentaja Tuomas Sammelvuo ja monitoimiareenan toimitusjohtaja Tatu Säisä peukuttavat Leppävirran monitoimiareenaa. Kunnan liikuntayhtiön toimitusjohtaja Esa Salmiheimo myhäilee myös tyytyväisenä.

Leppävirralle keväällä valmistuva monitoimiareena teki Vuoden valmentajana palkittuun lentopallovalmentaja Tuomas Sammelvuohon syvän vaikutuksen. Hän tutustui areenaan entisen pelikaverinsa, nykyisen areenan toimitusjohtajan Tatu Säisän opastuksella torstaina.
– Suomen lentopallomaajoukkue pelaa täällä mielellään pari peliä. Maailman liigan peleihin tämän salin kapasiteetti ei riitä, mutta maajoukkuepeleihin se riittää, Sammelvuo totesi.
Hän tuokin joukkueensa Leppävirralle jo toukokuussa, jolloin lentopallotähdet pelaavat Iranin maajoukkuetta vastaan monitoimiareenassa 15.-16.5. Iranilla on yksi maailman kovimmista lentopalloporukoista; se oli MM-kisojen kuudes ja maailman liigan neljäs.
Erityisen ihastunut Sammelvuo oli Leppävirran pelisalin lattiaan, joka tuntui lentopallomiehestä erinomaiselta hänen lajilleen.
– Usein lattiapäällysteissä säästetään ja lattioista tulee liian kovia, jotka ”tappavat” urheilijoiden jalat, Sammelvuo sanoi.
Kunnan liikuntayhtiön toimitusjohtaja Esa Salmiheimo kertoi vielä, että Leppävirran monitoimiareenaan tulee 11 000 euroa maksava taraflex-lentopallomatto, jollaista maakunnassa ei muualta löydy.
– Esimerkiksi LEKA Volleyn peleihin Kuopioon vastaavanlaista mattoa on vuokrattu Turusta. Nyt sen saa vuokrattua meiltäkin, Salmiheimo kertoi.

Jätä kommentti

*