lauantai 11.7.2020 Elli, Noora, Nelli, Eleonoora

Palveleva Paikallinen jo vuodesta 1962

Sorsakosken kyläkauppa lopettaa kuun lopussa

SORSAKOSKEN palvelut romahtavat syyskuun lopussa, mikäli Lasse ja Maria Hynnisen pyörittämään K-Extraan ei löydy jatkajaa.

Hynniset ovat päättäneet lopettaa kaupanpidon syyskuun lopussa. Sama uhkaa Paja-Pubia, jonka toiminta on loppumassa lokakuun lopussa.

– Neuvotteluja kaupanpidosta jatkamisesta kiinnostuneiden kanssa on käyty kesän aikana, mutta ne ovat kariutuneet, toteaa Lasse Hynninen.

Kaupan ovien sulkeutuminen tietää myös postin, apteekin ja veikkauksen palvelupisteiden lakkaamista. Hynniset ovat olleet Sorsakoskella kauppiaina 11 vuotta.

– Nyt on tullut aika tehdä muutoksia, toteavat Maria ja Lasse Hynninen.

Kommentit

 • Minna

  Todella surullista etteivät kylän asukkaat ole huolehtineet siitä että palvelut säilyisivät kylällä. Helppohan se on työikäisten ajaa Leppävirralle kauppaan mutta entäs ne kaikki vanhukset ym. joilla ei ole autoa ja jotka ovat täysin riippuvaisia lähikaupasta? 🙁

 • poskari

  voi hemmetti

 • Arja Koponen

  Kaikkea hyvää tulevaan teille!

 • Anja Wärilä

  SURULLISTA!!!!!!!!!!
  Kiitos kaikista menneistä vuosista, kun sain käyttää kaupan palveluja käydessäni kylällä, ei olisi tullut mieleenkään raijata tavaroita Helsingistä asti mukana koskaan piti kauppaa kuka tahansa. On ikävää että palvelut loppuvat, mutta sitä saa mitä pyytää ja nyt tulee palvelut halvemmaksi kun ajetaan pidemmälle niitä hakemaan, bensa kun ei maksa mitään!!!!! Valitettavasti palveluiden loppuminen vaikuttaa kaikkeen. Kiitos vielä kerran jaksamisesta Teille kaikille, elämä jatkuu ja kuka tietää veikeämpiä asioita on tulossa varmasti!!! Anja ja Pave

Jätä kommentti

*