perjantai 20.9.2019 Varpu, Vaula

Palveleva Paikallinen jo vuodesta 1962

Riitta Räisäselle Kristillisen Eläkeliiton hopeinen ansiomerkki

Leppävirran Kristillisten Eläkeläisten puheenjohtajalle Riitta Räisäselle myönnettiin yhdistyksen kevätkokouksessa Kristillisen Eläkeliiton hopeisen ansiomerkki. Ansiomerkin ja kunniakirjan Räisäselle luovutti Leppävirran Kristillisten Eläkeläisten varapuheenjohtaja Martti Koponen.

Ansiomerkin luovutus tuli Räisäselle täydellisenä yllätyksenä. Yhdistyksen puheenjohtaja totesi kiitossanoissaan olevansa kiitollinen siitä, että voi ja saa toimia toisten hyväksi.

– Se ei ole itsestäänselvyys, sillä olen kokenut myös sen, miltä tuntuu kun on niin sairas ettei kykene tekemään mitään, Riitta Räisänen muisteli.

Vuonna 2008 perustetun Leppävirran Kristillisten Eläkeläisten perustajajäsen ja sen puheenjohtajana kuusi vuotta toiminut Räisänen on toiminut muun muassa Kristillisen Eläkeliiton Pohjois-Savon piirin puheenjohtajana, piirihallituksen jäsenenä sekä toimii nykyisin Leppävirran kunnanvaltuutettuna.

 

Lue lisää ensi tiistain Soisalon Seudusta.

 

2149562

Riitta Räisänen oli yllättynyt saamastaan huomionosoituksesta. Ansiomerkin luovutti Martti Koponen (kuvassa oikealla), kukituksesta vastasi Markku Pesonen.

Jätä kommentti

*