lauantai 24.8.2019 Perttu

Palveleva Paikallinen jo vuodesta 1962

Riikinvoima aloittaa rekrytoinnin avoimella infotilaisuudella

RIIKINVOIMAN Ekovoimalaitoksen rakentaminen on edennyt tämän kevään ja alkukesän osalta aikataulussaan, kertoo toimitusjohtaja Juha Räsänen. Työmaalla kohoaa jo nyt yksi jos toinenkin voimalaitoksen rakennelma.

– Rakentaminen on sujunut hyvin jouhevasti. Nyt on pääosin keskitytty päärakennuksiin, mutta kesän mittaan päästään myös aputilojen kimppuun.

Suunnitelmien mukaisesti Riikinvoiman tulisi aloittaa toimintansa vuoden 2016 toukokuussa. Voimalaitos ei kuitenkaan pyöri ilman osaavia työntekijöitä, joten rekrytointi aloitetaan jo tämän kesän puolella.

Avoin infotilaisuus Riikinvoiman rekrytoinnista pidetäänkin Varkaudessa Navitaksen tiloissa keskiviikkona 10.6. kello 14.

Juha Räsäsen mukaan valmis voimalaitos työllistää suoraan noin 25–30 henkeä. Kiinnostusta Riikinvoiman työpaikkoja kohtaan on ollut jo nyt, kertoo taas projektiassistentti Miia Varis.

– Viimeksi tänä aamuna puhelin soi kahdeksalta ja kyseltiin, tarvittaisiinko voimalaitokseen työntekijää, hän paljastaa.

 

Lue lisää tiistain 9.6. Soisalon Seudusta.

Riikinvoiman rakennustyöt ovat sujuneet kaiken kaikkiaan mallikkaasti, projektiassistentti Miia Varis ja toimitusjohtaja Juha Räsänen kertovat. Seuraavaksi onkin rekrytoinnin aika.

Jätä kommentti

*