lauantai 24.8.2019 Perttu

Palveleva Paikallinen jo vuodesta 1962

Puukottajaa esitetään vangittavaksi

Poliisi sai sunnuntaita vasten yöllä noin klo 02 aikaan ilmoituksen puukotuksesta Leppävirralla, hotelli Vesileppiksen lähistöllä.
Kahta miestä oli puukotettu; toinen heistä sai vakavia vammoja, mutta on poliisin mukaan jo toipumassa ja häntä päästään kuulemaan pian.
– Tapausta tutkitaan tapon yrityksenä ja törkeänä pahoinpitelynä. Poliisi esitti maanantaina käräjäoikeudelle vuonna 1980 syntyneelle puukottajan vangitsemista, kertoo rikoskomisario Harri Pöysti.
Miehet olivat olleet ravintolassa, jossa tekijän  ja 1983 syntyneen miehen välille oli tullut riitaa; taustalla oli tiettävästi jo ennestään vanhoja kaunoja.
Poliisin tietojen mukaan miehellä ei ollut puukkoa vielä ravintolassa ollessaan. Miehet kohtasivat aamuyöllä uudelleen ulkona hotellin alaparkkipaikkojen läheisyydessä.
– Tässä vaiheessa teon tekijä oli varustautunut teräaseella, jonka hän ilmeisesti oli hakenut sitä ennen jostakin, Pöysti sanoo.
Miehet olivat ennen puukottamista joutuneet käsirysyyn, jolloin tekijä veti aseensa esiin. Riidan väliin mennyt vuonna 1992 syntynyt leppävirtalaismies sai kahakassa vamman jalkaansa. Hän on kuitenkin jo päässyt pois sairaalasta.
Paikalle menneet poliisipartiot ottivat kiinni etsintöjen jälkeen paikkakuntalaisen miehen yksityisasunnosta. Puukottajalla ei poliisin mukaan ole aikaisempaa rikostaustaa.
Kaikki osapuolet ovat leppävirtalaisia.

Jätä kommentti

*