sunnuntai 5.7.2020 Unto, Untamo

Palveleva Paikallinen jo vuodesta 1962

Putkirikko aiheuttaa katkoksia vedenjakeluun

Vesi tulvii tielle Leppävirrantiellä Kartanontien risteyksen kohdalla lauantaina iltapäivällä. Kuljetuskumppanien Jarno Ollikainen piikkaa katua auki kaivurilla. Hän on saanut aamulla klo 9.30 hälytyksen kaivamaan esiin rikkoontunutta runkovesiputkea.

Palolaitos antoi hälytyksen putkirikosta Vesilaitoksen päivystäjälle kun huomattiin, että vettä pursusi tielle vuolaasti. Palokunta myös eristi vaurioalueen liikenteeltä.
Vesilaitoksen hoitaja Juha Savolainen alkoi selvitellä sähkö-, puhelin- ja muiden kaapeleiden näyttöjä eri toimijoilta, jotta kaapelit eivät särkyisi kaivamisessa.
– Kun vikakohta löytyy, siihen tehdään monttu ja rikkoontunut putki pyritään korjaamaan vielä lauantain aikana, Savolainen kertoo.

Klo 13 aikaan ei vielä tiedetä, kuinka pitkä revohka on edessä. Voi olla, että lauantaisauna jää alueen asukkailta väliin.
Vauriokohdan korjaaminen tietää katkosta vedenjakeluun Kartanontien ja Suomalanpurontien välillä ja Kievarinkadulla.
– Homma voi venyä iltaan, joten ihmisten kannattaa ottaa nyt vettä varastoon. Painetta pienennetään iltapäivän aikana, ja korjauksen ajaksi vedentulo katkeaa, Savolainen opastaa.

Putkirikkoa etsitään Leppävirrantiellä paloaseman nurkalla lauantaina iltapäivällä.

Kuljetuskumppaneiden Jarno Ollikainen sai hälytyksen työmaalle klo 9.30.

Vesi juoksee vuolaana paloaseman risteyksestä kohti Alapihaa.

 

Jätä kommentti

*