keskiviikko 24.7.2019 Kristiina, Tiina, Kirsti, Kirsi, Krista, Kiia, Tinja

Palveleva Paikallinen jo vuodesta 1962

Pukki, Muori ja aasit vetonauloina joulutorilla

LEPPÄVIRRAN Yrittäjien joulunavaustapahtuma torilla ei saanut suuria ihmismassoja liikkeelle. Liekö syynä ollut sää, joka oli kaikkea muuta kuin jouluinen. Edes perinteisesti lyhtypylväisiin joulun alla ripustetut jouluvalot eivät tuoneet valoa tihkuun ja harmauteen, sillä niitä ei ollut.
– Missä on jouluvalot? Tavallaanhan ne on ripustettu viimeistään joulunavausta edeltävänä päivänä. Miksi niitä ei nyt ole, hoksasi joku asiakas.
Ensimmäisen reilun tunnin aikana aukiolla liikehti torikauppiaiden ja MLL:n arvanmyyjien lisäksi asiakkaita harvakseltaan sekä muutama lapsiperhe, jotka olivat tulleet tapaamaan Joulupukkia ja Muoria.
Lapset saivat kirjoittaan nimensä Muorin muistikirjaan, jotta Pukki muistaa tuoda lahjat oikeaan paikkaa.
Myös Pirjo Kosusen aasit Wanda ja Jasmi saivat osakseen huomioita ja pieniä ratsastajia selkäänsä. Ratsuja Pirjon apuna taluttivat Iina Oksman ja Nea Jokisaari.

LUE lisää joulunavauksesta tiistain 1.12. lehdestä

 

Riikka Sato, Sirkku Suvinen ja Cia Nissinen seuraavat, kun Jaakko Sato ryhtyy kirjoittamaan puumerkkiään Joulupukin ja Muorin muistikirjaan.

Wanda ja Jasmi aasit ottivat pieniä rohkelikkoja talutusratsastukseen. 2-vuotias Martta nousi selkään, isosisko Kerttu tyytyi silitämään. Taluttajina Iina Oksman ja Nea Jokisaari.

Jätä kommentti

*