keskiviikko 24.7.2019 Kristiina, Tiina, Kirsti, Kirsi, Krista, Kiia, Tinja

Palveleva Paikallinen jo vuodesta 1962

PT Energia Poraus Oy on Leppävirran Vuoden Yritys

Pasi Voutilainen ja Sanna Kauhanen noutivat eilen Vuoden yrittäjä -palkinnon, joka julkistettiin ennen Leppävirran kunnanvaltuuston kokouksen alkua.

Leppävirran Vuoden 2016 yritykseksi on valittu paikkakunnan nuorempaa yrityskantaa edustava PT Energia Poraus Oy, joka on erikoistunut lämpökaivojen poraukseen.

Vasta kuusi vuotta toiminut yritys on ennättänyt nousta jo alansa arvostetuimpien joukkoon rohkeana tuotekehittäjänä, avoimena tiedonjakajana sekä ammattitaidon kehittäjänä.

– Yrityksen valinnassa tärkeimpänä tekijänä nähtiin yrityksen ja yrittäjän arvot, rohkeus sekä taloudellinen onnistuminen. PT Energia Poraus arvostaa sekä asiakkaitaan että työntekijöitään, kertoo elinkeinoasiamies Anu Häiväläinen.

Kaiken takana on Pasi Voutilainen, joka kertoo työhulluuden ja yrittäjyyden kulkevan ”verissä”. Menestyksestä Pasi Voutilainen kiittää sitoutunutta, motivoitunutta ja ammattitaitoista henkilökuntaa.

Tärkeä kantava voima on yrityksen toimiston monitoiminainen Sanna Kauhanen, joka on ollut yrityksessä töissä vuodesta 2012.

– Sanna huolehtii informaation kulusta, aikataulujen pitävyydestä, laskutuksesta sekä markkinoinnista. Myös koko muu henkilökunta on kiitoksensa ansainnut, sillä korkean laadun tae on asiakkaiden ja aikataulujen kunnioittaminen työmaalla sekä korkea ammattitaito, Voutilainen sanoo.

Lue lisää tiistain 15.11. Soisalon Seudusta.

Jätä kommentti

*