keskiviikko 24.7.2019 Kristiina, Tiina, Kirsti, Kirsi, Krista, Kiia, Tinja

Palveleva Paikallinen jo vuodesta 1962

POP-UP-ravintola Yhteisvastuutempauksena

Mira Hahtala-Säde ja Pia Huovinen ovat ideoineet valtakunnallisesta POP-UP-ravintolapäivästä 15.2. Yhteisvastuu-tapahtuman. He molemmat ovat Leppävirran seurakunnan työntekijöitä, mutta toteuttavat päivän yksityishenkilöinä. Mukana päivän toteutuksessa on nuoria vapaaehtoisia kerho-ohjaajista sekä  isoskoulutuksesta. POP-UP –ravintolan tuotto menee lyhentämättömänä yhteisvastuukeräykseen.
– Tarkoituksena on luoda kaikille avoin, lapsi- ja perheystävällinen tapahtuma, jossa hyvän ruoan lisäksi on myös ohjattua toimintaa lapsille ja mahdollisesti muutakin ohjelmaa, kertoo Pia Huovinen.
– Voimme toteuttaa tapahtuman Vanhan Pappilan tiloissa, koska meillä molemmilla on keittiöalan koulutus ja myös hygieniapassit. Tarkoitus onkin, että kaikki on itse tehtyä, hän jatkaa. – Ja jos joku nyt innostuu järjestämään omaa POP-UP-tapahtumaa, niin omassa kotonahan voi järjestää esim. ystäville vastaavaa, hän ideoi.
Menu koostuu pastasta kahdella kastikkeella, salaattipöydästä, jälkiruoasta ja kahvista. – Sämpylät leivomme itse ja lapsille suunnitellaan oma jälkiruoka paljastaa suunnitelmista Mira Hahtala-Säde.
Liput tapahtumaan ovat myynnissä 2.-12.2. järjestäjiltä ja tapahtumapäivänä paikan päältä. Lippujen hinnat ovat; aikuiset 10 ja lapset 5 euroa ennakkomyynnissä ja tapahtumapäivänä muutaman euron kalliimmalla. POP-UP ravintola on avoinna sunnuntaina 15.2. klo 11.30–13.30 Vanhassa Pappilassa.

Jätä kommentti

*