sunnuntai 21.7.2019 Johanna, Hanna, Jenni, Jenna, Jonna, Hannele, Hanne, Joanna

Palveleva Paikallinen jo vuodesta 1962

Pohjolan Pidoissa syötiin, laulettiin ja viihdyttiin yhdessä

Hyvää ruokaa, musiikki ja laulua sekä yhdessäoloa. Näillä sanoilla voi lyhyesti kuvailla Pohjola-Nordenin ja Leppävirran Musiikkiyhdistyksen yhdessä järjestämiä, jo perinteeksi muodostuneita Pohjolan Pitoja.

Launtaina pidettyihin Pohjolan Pitoihin saapuneet lähes 40 vierailijaa pääsi nauttimaan niin kulinaarisista kuin elämyksellisistä herkkupaloista. Sorsakosken Soittokunnan Taisto Watjus ja Kari Viinikainen esittivät pohjoismaiseen teemaan sopivia duettoja klarinetilla ja huilulla.

Pohjola-Nordenin Leppävirran yhdistyksen puheenjohtaja Anne Maj Kokkala muun muassa kertoi, miksi on loukkaavaa puhua Islannin presidentistä tämän sukunimellä (tai pikemminkin isännimellä), sekä valotti pohjoismaisten kulttuurien erilaisuuksia ja samankaltaisuuksia

Pitopöytä oli myös laitetu koreaksi. Pohjoismaisen menun oli koonnut Airi Väänänen Iisalmen Pohjola-Nordenista, ja maisteltavaksi saatiin kevätsalaattia á la Maalahden limppu, islantilaista lampaanpaistia uuniperunoiden ja kasvisten kera sekä mustikkahyytelöä.

 

Lue lisää Pohjolan Pidoista tiistain 31.3. Soisalon Seudusta.

Pohjolan Pitojen pohjoismainen menu oli vierailijoiden mieleen.

Jätä kommentti

*