maanantai 23.9.2019 Minja, Miisa, Mielikki

Palveleva Paikallinen jo vuodesta 1962

Pentti Kauhanen kunnia-ammattilaiseksi

Kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunnan varapuheenjohtaja Markku Vuori (vasemmalla) ja sivistysjohtaja Johanna Vesterinen luovuttivat kunniakirjan ja kukat kunnia-ammattilaiseksi valitulle Pentti Kauhaselle.

Fiskarsin Sorsakosken tehtaalla mekaanisena asentajana työskentelevä Pentti Kauhanen on Leppävirran 42. kunnia-ammattilainen. Valinta julkistettiin Leppävirta-päivien avajaisissa torilla perjantai-iltana.
Kauhanen on työskennellyt Fiskarsin Sorsakosken tehtaalla vuodesta 1990 lähtien, ja hänen työpanostaan arvostetaan suuresti. Työkaverina Pentti tunnetaan rauhallisena ja mukavana kaverina, jonka kanssa on kunnia työskennellä.
Leppävirran kunnia-ammattilainen on nimetty vuodesta 1972 lähtien vuorovuosin maatalouden, teollisuuden ja palvelualojen piiristä. Tänä vuonna oli teollisuuden vuoro. Valinnan tekee kunnan kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunta.
Leppävirta-päivien avajaisissa esittäytyi myös kunnan uusi elinkeinoasiamies Anu Väätäinen. Illan pääesiintyjä oli Eino Grön.

Pitäjäpäivät jatkuvat lauantaina toripäivällä, Wanhat autot kokoontuvat Unnukkaan, jossa järjestetään myös Blues Picnic. Oravikoskella on Kuilun partaalla -kesätapahtuma ja illansuussa Kivelä soi Kivelän koululla kirkonkylällä.
Perjantaina alkaneet Liitosaappaanheiton MM-kilpailut jatkuvat koko lauantain urheilukentällä.

Jätä kommentti

*