lauantai 11.7.2020 Elli, Noora, Nelli, Eleonoora

Palveleva Paikallinen jo vuodesta 1962

Paula Koivuniemi korkkasi Areenan

PAULA Koivuniemien lämppärinä ensimmäisen tunnin laulanut CatCat -duo lämmitti uuden Vesileppis Areenan liki täyden salillisen yleisöä valmiiksi popin kestotähdelle. Yleisön joukossa merkkipäiväänsä juhlinut Marttikin pääsi Kätkän sisarusten tanssipojaksi lavalle ja arvattavasti muistaa nämä synttärit loppuikänsä.

Ennen Paulan lavalle tuloa väliin mahtui tauko, jonka aikana yleisöllä oli mahdollisuus nauttia taikajuomatarjoilusta. Se irrotti fanijoukosta viimeisetkin jäykkyydet, ja illan tähdellä ei ollut vaikeuksia saada kuulijoita jammailemaan ja laulamaan mukanaan kertosäkeiden aikana.

Kukaan ei pelännyt Paulaa, ja sankka joukko komppasi mukana, kun tähti lauloi ”Kuuntelen Tomppaa, ja kuulen kuinka rummut lyö ja kitara komppaa…”

Paula huomioi myös yleisön joukossa leppoisana istuneen Torvisen pariskunnan kysymällä, kuinka kauan he ovat olleet aviossa. Kuultuaan, että Leena ja Pekka ovat kupsottaneet toistensa kainalossa jo 47 vuotta, tähti omisti heille yhden romanttisimmista lauluistaan.

Konserttilippu oli myös avain virallisille jatkoille Vesileppiksen ravintolaan, joka täyttyikin miltei viimeistä sijaa myöten. Hotellin johtaja Kimmo Rossi oli syystäkin tyytyväinen Areenan alkupamaukseen.

Syntymäpäiviään Areenan konsertissa juhlinut Martti pääsi CatCatin kanssa lavalle jammailemaan.

Paula Koivuniemi otti yleisönsä rutiinilla, mutta lämpimästi. Innokkaimmat kuulijat tanssivat lavan edessä.

Pekka ja Leena Torvinen saivat 47 avioliittovuoden kunniaksi kuulla Paulan laulavan heille ”Sua vasten aina painautuisin”. Ja suukkojakin vaihdettiin.

Jätä kommentti

*