Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Michelin-ravintolan reseptikilpailun voittaja löytyi Savosta: "Saman tien tuli olo, että sen täytyy olla herkullista"

Kun Hilja Ollikainen (myöhemmin Immonen) raapusti reseptejä sinikantiseen vihkoonsa 1900-luvun alussa Kuopiossa, hän tuskin arvasi, että yli sata vuotta myöhemmin yksi ruokalajeista yltäisi Michelin-ravintolan menuun. Hilja-muorin pojanpoika Timo Immonen oli saanut mummonsa vihkon aikoinaan vanhemmiltaan ja julkaisi sen sisällön puhtaaksikirjoitettuna internetissä vuonna 1999. Kun helsinkiläinen Finnjävel-ravintola etsi viime vuonna ruokalistalleen uutta ruokalajia perinnereseptikilpailun kautta, lähetti Immonen ravintolalle linkin mummonsa reseptivihkoon.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Soisalon Seudun sisällöt.

Tilaa 6 kk 2,90 €/kk

Digitilauksen sisältö

  • Soisalonseutu.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi