Näin voit vähentää ruokahävikkiä – neljän hengen kotitaloudelta päätyy vuodessa roskiin yli sata kiloa ruokaa

Hävikkiviikko kannustaa miettimään keinoja, joilla ruokahävikkiä voisi omassa arjessa vähentää.

Suomessa kotitaloudet heittävät vuosittain roskiin yli sata miljoonaa kiloa ruokaa. Henkilöä kohti ruokaa päätyy jäteastiaan keskimäärin 20–25 kiloa.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Soisalon Seudun sisällöt.

Tutustu 1 kk maksutta! Tilaa 2 kk 10 € + 1 kk maksutta

Digitilauksen sisältö

  • Soisalonseutu.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi