Omenat murskaksi, ja mehuksi pussiin

Kolarinpellon marjatilalla tehdään omenamehua nykyisin myös asiakkaiden hedelmistä.

Syksyn omenasato ei tänä vuonna näytä erityisen hyvältä, mutta mehuntekijällä riittää töitä suurin piirtein päivittäin. Kolarinpellon marjatilan Janne Räsänen seuraa, kun ämpäri täyttyy mehusta. Sankollinen toisensa jälkeen kaadetaan asiakkaan tonkkaan.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Soisalon Seudun sisällöt.

Tutustu 1 kk maksutta! Tilaa 2 kk 10 € + 1 kk maksutta

Digitilauksen sisältö

  • Soisalonseutu.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi