Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Nyt etsimään Sydänviikon rasteja!

Leppävirran Sydänyhdistyksen ja Soisalon Seudun yhteinen kuvasuunnistus käynnistyy tänään tiistaina 3. toukokuuta. Eri puolille kirkonkylän aluetta on sijoitettu kuusi kappaletta sydänrasteja, joissa käymällä saa kerättyä rasteilla olevista kirjaimista sanan. Kuusikirjaiminen sana liittyy maanpinnan muotoihin. Rastit löytyvät alla olevien kuvavihjeiden avulla. Rasteilla voi käydä maanantaihin 16. toukokuuta asti.

Tänä keväänä ei järjestetä kilpailua rasteilla käyneiden kesken, eikä jaeta palkintoja. Pääasia on nyt reipas ulkoilu ja liikunta.

Rasteilta muodostuva sana paljastetaan Soisalon Seudussa, 17. toukokuuta ilmestyvässä lehdessä.

Valtakunnallista Sydänviikkoa vietetään 8.–15.5. Teemana on ”Iloa ruuasta” ja viikon tavoite on lisätä lasten ja perheiden ruokailoa sekä innostaa yhdessä syömiseen ja kokkailuun, kiinnittää huomio sydämiin ja kannustaa tekoihin sydänten terveyden hyväksi.

Leppävirran Sydänyhdistys on Sydänviikolla keskiviikkona 11.5. K-Market Kaulamolla ja sunnuntaina 15.5. S-Marketilla jolloin järjestetään myös Sydän-kirppis S-marketin parkkihallissa.