Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Leppävirran onnettomuudessa kuoli 1990-luvulla syntynyt mies Tuusulasta – poliisi: loukkaantuneella matkustajalla ei hengenvaaraa

Viitostiellä Leppävirralla perjantai-iltana hieman kello 22 jälkeen tapahtuneessa liikenneonnettomuudessa kuoli 1990-luvulla syntynyt Tuusulassa asuva mies.

Matkustajana ollut karttulalainen 1990-luvulla syntynyt mies loukkaantui onnettomuudessa ja joutui hoidettavaksi Kuopion yliopistolliseen sairaalaan. Itä-Suomen poliisin mukaan hänellä ei ole hengenvaaraa.

Henkilöauto oli matkalla pohjoisesta etelän suuntaan. Auto ajautui Oravikosken eteläpuolella vasemmalle kääntyvässä mutkassa tien oikealle puolelle pientareelle. Auto törmäsi valaisinpylvääseen, joka katkesi. Auto jatkoi vielä matkaa ja päätyi katolleen pientareelle.

Onnettomuudessa ei ollut osallisena muita ajoneuvoja.

Liikenne onnettomuuspaikalla oli hetken aikaa suljettuna molemmilla kaistoilla, mutta toinen kaista saatiin käyttöön nopeasti ja toinenkin kaista avattiin liikenteelle aamuyöllä.

Poliisi on kirjannut tilanteesta törkeän liikenneturvallisuuden vaarantamisen. Tutkijalautakunta tekee omat tutkimuksensa tapahtuneesta.