Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Eduskuntavaalien vaalikone on avattu – käy etsimässä itsellesi sopiva ehdokas!

23-tien remontti jää talvitauolle – Tauon ajaksi nopeusrajoitukset nostetaan 80 kilometriin tunnissa

Valtatie 23 Varkaus–Varpaisenmäki -hanke jää talvitauolle 20. joulukuuta ja tauko kestää aina 4. huhtikuuta saakka. Hankealueen nopeusrajoitukset nostetaan talvitauon ajaksi 80 kilometriin tunnissa.

Työt jatkuvat huhtikuussa ensimmäisellä urakka-alueella Kurolan ja Unnukaniemen välillä valaistuksen saneerauksella sekä pyöräilyn ja jalankulun väylien päällystys- ja viimeistelytöillä.

Kolmannella urakka-alueella Hoikanmäen ja Niemelän välillä puolestaan parannetaan tien geometriaa sekä rakennetaan uutta Heinävedentietä ja Varkaudentietä sekä uusia yksityisteitä. Koko alueella tehdään kesällä myös päällystys- ja viimeistelytöitä.

Tänä vuonna valmistui toinen urakka-alue Mustinsalon ja Kortemäen välillä viimeistelytöitä lukuun ottamatta. Alueella parannettiin tien geometriaa ja rakennettiin uusia yksityisteitä.

Myös ensimmäisellä ja kolmannella urakka-alueella on rakennettu yksityisteitä. Lisäksi ensimmäisellä alueella on rakennettu uutta päällystettä ja Kopolan alikulkusilta, joka otetaan käyttöön ensi kesänä.

Kolmannella urakka-alueella on parannettu niin ikään nykyisen tien geometriaa ja rakennettu uusi Hoikanmäentie.