Kurjalan ja Konnuslahden koulun oppilaat menivät metsään

Hilkka Happonen

Monta ystävää seikkaili perjantaina Orinoron maisemissa, kun pääsimme vihdoin viettämään jo perinteeksi muodostunutta yhteistä syysriehaa. Alkuviikon puhaltelimme uhkaavia sadepilviä pois ja onnistuimme. Mukava syyssää vauhditti askeleitamme.

Rotkon kauneus hämmentää joka kerta. Myös oppilaat ihmettelivät paikan lumoa ja maagisuutta. Pienten oppilaiden kanssa etsittiin rotkosta joku kiinnostava asia. Toiselle se oli hauska pikkuluola kivien välissä, toiselle pikku puuta muistuttava mustikanvarpu tai syksyn maalaama saniainen.

Laavulla herkuttelimme makkaroilla, pasteijoilla ja mehulla. Lisää energiaa kävelemiseen saimme hedelmistä. Pienet oppilaat kävelivät puolikkaan reitin, mutta isommat jaksoivat koko kierroksen, osa jopa juosten.

Isojen oppilaiden tehtävänä oli maisemien ikuistaminen ipadeille. Reilun seitsemän kilometrin reissun varrelle sattuikin monta kivaa kohdetta.

Tällaisia yhteisiä tapahtumia on ollut ikävä. On ilo katsoa, miten kahden koulun oppilaat löytävät saman sävelen ja juttu luistaa. Iloa ja metsän ihanuutta täynnä lähdemme lomanviettoon.

Kommentoi