Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Poliisilla työntäyteinen juhannusaatto Pohjois-Savossa – Vakavin tapaus sattui Leppävirralla – Virkavalta on varautunut vilkkaaseen juhannuspäivän iltaan ja seuraavaan yöhön

Itä-Suomen poliisilla on riittänyt tehtäviä juhannuspäivän vastaisena yönä. Vakavin tapaus sattui juhannusaattona Leppävirran Keinälänmäellä, missä hukkui 55-vuotias venäläismies. Kontiolahdella hukkui 71-vuotias helsinkiläismies. Ilomantsissa hukkui aiemmin perjantaina 48-vuotias kontiolahtelainen mies.

Poliisi suorittaa molemmissa tapauksissa kuolemansyyntutkinnan.

Tehtävien yhteismäärä on Pohjois-Savossa ollut eilisillasta tähän aamuun asti reilut 120, koko poliisin toimialueella eli Pohjois-Savossa, Etelä-Savossa ja Pohjois-Karjalassa noin 300.

Itä-Suomen poliisilla oli vilkas juhannusaatto

Pohjois-Savossa poliisia ovat työllistäneet muun muassa rattijuopot, päihtyneet ja häiriökäyttäytymiset. Tahkolla juhannusta on viettämässä tuhansia ihmisiä, joista poliisin mukaan valtaosa oli viime yönä päissään.

Tahkolla väkeä

Vesisade tuli virkavallan avuksi

Liikennejuopumuksia aattoyönä on ollut Itä-Suomen alueella 20. Twitterin mukaan humalassa on ajettu niin sähkömopolla, mopolla, golf-kärryllä, traktorilla ja erilaisilla autoilla.

Vesiliikenteessä poliisi teki yhteensä 152 puhallusta, jonka tuloksena noin puolet puhalletuista veneilijöistä  oli selvin päin.

Vesiliikenteessä on ollut noin puolet vesiselviä

– Ei meitä yllättänyt, että on ollut näinkin kiireistä. Rikostutkinnallekin riittää pitkäksi aikaa töitä, Itä-Suomen poliisin tilannekeskuksesta kerrotaan.

Poliisi odottaa myös lauantai-illasta ja ensiyöstä vilkasta.