Ruokahävikin seuranta tehostuu Keski-Savossa – biovaaka on jo ollut Waltterilla käytössä

Vaaka näyttää vihreää valoa, kun biojätteen määrä jää alle tavoiterajan. Vaa’an avulla voidaan hävikkiä vähentää noin 20-30 prosenttia. Minna Mänttäri

Joroisissa, Leppävirralla ja Pieksämäellä otetaan ensi vuoden alussa käyttöön älykäs Biovaaka, joka mittaa lautaselta, linjastolta ja keittiöstä biojätteisiin päätynyttä ruokaa. Varkaudessa vastaava vaaka on ollut käytössä Waltterin ruokapalvelussa syksystä saakka.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa Soisalon Seutu digi 1 kk 1 € ja saat Soisalonseutu.fi-verkkopalvelun, näköislehden ja mobiilisovelluksen rajattoman käyttöoikeuden.

Tilaa tästä 1 kk 1 € Olen jo tilaaja