Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Järvikala korvaa tonnikalan – Vesileppiksen keittiössä otettiin harppaus kohti lähiruokaa

Kylpylähotelli Vesileppiksen ravintola-asiakkaat eivät saa enää annoksiinsa tonnikalaa, vaan tonnikala korvataan kokonaan kotimaisella järvikalalla. Keittiöpäällikkö Hannu Jaakkola valmistaa kokeeksi kolme pizzaa, joissa järvikala on yhtenä täytteenä. Keittiöhenkilökunta on maistellut uutta tuotetta muutaman kerran, ja kaikkien mielestä ratkaisu on hyvä.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Soisalon Seudun sisällöt.

Tilaa 6 kk 2,90 €/kk

Digitilauksen sisältö

  • Soisalonseutu.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi