Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mielipide | Tieremonttiin saatiin rahoitus yhteistyöllä

Kurjalanrannantien käyttäjät järjestivät viime kesänä kansanedustajille tapaamistilaisuuden, missä esiteltiin tien huonoa kuntoa. Paikalla kansanedustajista olivat silloin allekirjoittaneen lisäksi Markku Eestilä ja Marko Kilpi.

Myös eduskunnan puhemies Anu Vehviläinen kävi myöhemmin tutustumassa tien kuntoon.

Meille kaikille annettiin lukuisten yrittäjien, kesämökkiläisten ja paikallisten tienkäyttäjien adressi tien kuntoon saamiseksi.

Adressissa oli kaikkiaan yli 1 300 nimeä.

Yhteisellä päätöksellä ja yhteistyöllä päätimme viedä asiaa eteenpäin. Teimme asiasta edustaja Eestilän kanssa eduskunnassa talousarvioaloitteen. Ensi vuoden talousarviossa onkin Leppävirran Kurjalanrannalle hyviä uutisia. Talousarviossa on nyt tien kuntoon saamiseksi varattu sen tarvitsemat 1,2 miljoonaa euroa.

Tästä kiitokset eduskunnan valtiovarainvaliokunnan liikennejaostossa Merja Kyllöselle ja Arto Pirttilahdelle ja valtiovarainvaliokunnassa Pia Lohikoskelle ja Katja Hänniselle, jotka saivat neuvoteltua tarvittavan investointirahan ensi vuoden valtion talousarvioon.

Yhteisellä päätöksellä ja yhteistyöllä päätimme viedä asiaa eteenpäin.

Ja ennen kaikkea kiitos kuuluu Räsäsen perheelle, joka toimi alueensa aktiivisena toimijana ja tiedonvälittäjinä kansanedustajien suuntaan.

Näin niitä asioita saadaan eteenpäin hyvällä yhteistyöllä!

kansanedustaja (vas.)