Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Eduskuntavaalien vaalikone on avattu – käy etsimässä itsellesi sopiva ehdokas!

Mielipide | Äänestäminen on panos omaan tulevaisuuteen

Juurikaan mikään ei ole vuoden aikana omassa mielessäni muuksi muuttunut. Kriisi jatkuu yhä edelleen. Toiveissa koko ajan siitä irti pääseminen. Rokotteita on jo olemassa ja osa niitä jo saanutkin. Pakotteita on vuoroin helpotettu ja kiristetty, että melko nopealla syklillä mieli muuttuu. En sano, että syy on se, kun paljon naisia asioita hoitamassa. Asia on vaikea. Se koskettaa meitä kaikkia. Jospa olisi se viisaudensarvi!

Omaa elämää on ollut elämä hyvin kotoisasti kotiseudulla. Omassa perheessä on vanhuksia. Heidän elämäänsä olemme pyrkineet helpottamaan auttamalla mm. kauppa-asioissa ja siinä missä pystymme. Joka tapauksessa kuntavaalit ovat taas tulossa ja juuri äskenhän ne viimeksi olivat. Tulee vaan mieleen, että kyllä noilla vanhuksilla elämä on ihanaa niin kauan kuin pystyy omassa kodissa asumaan ja myös senkin jälkeen, kun palvelut kunnassa toimivat. Me itsekin olemme jonain päivänä vanhuksia ja se tulee muistaa. Näytämme päättäjinä esimerkkiä tuleville sukupolville. Tämä vanhusten ja kuntalaisten huolenpito ei ole poistumassa nyt eikä myöhemmin.

Huolenpitomme ei rajaudu vain vanhuksiin, vaan kaikkiin kuntalaisiin. Jos olisi vain omassa päätäntävallassa, niin kaikilla olisi loisto-olot. Valitettavasti vain raha on se voima, joka monesti määrää tahtotilan. Kuitenkin tahtotila on se, että kaikilla asiat olisi oltava hyvin. Tässähän sitä pyrkimystä riittää. Asia ei ole meillä kellään vain yhden ihmisen päätettävissä. Porukalla asioista päätetään. Paras päätös kuntalaisella vaikuttaa asioihin, on äänestää. Siispä kun äänestät, vaikutat omaan hyvinvointiisi niillä keinoilla, jotka ovat käytettävissä. Jokainen valtuutettu pyrkii tekemään parhaansa. Päätökset, nekin vaikeat, tehdään porukalla. Kukaan meistä ei yksin päätä.

Varaa ajastasi aika äänestää. Se on panos omaan tulevaisuuteesi!

kuntavaaliehdokas (kesk.)