sunnuntai 5.7.2020 Unto, Untamo

Palveleva Paikallinen jo vuodesta 1962

Osayleiskaava puhutti maanantaisessa kunnanvaltuustossa – valtuutettujen kommentteja Juottorannan kaavasta ja kuvagalleria

KIRKONKYLÄN osayleiskaava läpäisi valtuuston Juottorannan asuinpientaloalueineen äänin 20–13 (2 äänesti tyhjää). Ennen äänestystä erityisesti Juottorannan kaavoitus sai useat valtuutetut pitämään palopuheita niin alueen kaavoittamisen puolesta kuin sitä vastaan.

Kuvagalleriassa kuvia valtuutetuista ja kuvateksteissä heidän kommenttejaan Juottorantaa koskien.

 

Kommentit

  • kaarina tawast-hiltunen

    Olen ottanut kantaa tässä Kalmalahti-Juottoranta suunnittelussa. Katsokaa päättäjät peiliin ja maalaisjärki käyttöön. Eihän Kuopion kaupunkikaan rakenna Väinölänniemeä joku paikka veronmaksajille ja matkailijoille on kunnassa oltava. Muuttoliikettä tuskin tulee noitten alueiden kaavoituksen tiimoilta. Suojelukohde tuleville sukupolville on tärkein asia. Kaikkea ei pidä tuhota ja hävittää ! Jäitä hattuun päättäjät !!!

  • Hannu Pietilä

    Mikä on totuus Juottorannasta, kunnanjohtaja sanoo ettei kaavahanke uhkaa virkistyskäyttöä. Jos Juottorannantien ja Peltotienpään rantatontit kaavoitetaan ja alueelle jäisi vaan pieni venevalkama rasitteen omistaville,merkitsee se vääjäämättä että kunnan ehkä paras uimapaikka ja venepaikat menetetään siitä ei kärsisi vaan nykyiset kuivanmaan asukkaat,vaan myös tulevaisuuden Leppävirtalaiset. Itse muutin Hangosta 3v.tta sitten,nykyisen asuipaikan valintaan iso osa oli juuri lähellä oleva uimaranta ja venepaikat. Tulinko petetyksi. Puhutaan muuttotappion parantamisesta kyseiselle alueelle mahtuu kolme tonttia,onko se sen arvoista että kaikki muut menettävät viihtymisen alueella. En malta olla vertaamatta Leppävirtaa vanhaan kotikaupunkiini Hankoon väestötappio n.13000- 9000.n velkaa per asukas 15 kertainen v.2011 Leppävirtaan..Hiekkarantaa n.30km tontteja ei myydä rantaan asti,vaan ne kuuluva kaikille kuntalaisille. Televaisuus näyttää kumpi on oikea tie.

Jätä kommentti

*