tiistai 26.5.2020 Minna, Vilma, Vilhelmiina, Miina, Mimmi

Palveleva Paikallinen jo vuodesta 1962

Nuorten ääni kuuluviin Nuokkarin uudistamistalkoissa

NUORISOTOIMI aikoo uudistaa yläkoululaisille ja sitä vanhemmille leppävirtalaisnuorille suunnattua nuorisotalotoimintaansa ensi syksystä alkaen.

Nyt nuorisolta kysytäänkin suoraan, millaisella nuorisotalolla he haluaisivat käydä ja millaista toimintaa siellä pitäisi olla.

Nuorisotoimi kutsui kaikki Nuokkarin uudistamisesta kiinnostuneet nuoret keskustelemaan ja heittämään ideoita nuorisotalon suhteen torstai-iltapäivänä.

Vastaava nuoriso-ohjaaja Lea Sikanen sanoo, että nyt olisikin ensisijaisen tärkeää saada nuorien ääntä kuuluviin Nuokkarin asioissa. Nuorisotalo kun ei ole aikuisia tai nuoriso-ohjaajia vaan juuri heitä varten.

– Meillä on täällä hyvä ja toimiva paikka, joka on erityisesti nuorille tarkoitettu. Nyt siitä täytyisi saada nuorten näköinen ja oloinen paikka, jossa he haluavat viettää aikaa.

Jos torstain tilaisuuteen ei päässyt paikalle, ei ole syytä huoleen: nuorisotoimi kerää nuorten mielipiteitä koko kevään, ja omia ehdotuksia voi käydä viemässä Nuokkarin palautelaatikkoon tai kertoa niistä suoraan nuoriso-ohjaajalle.

 

Lue lisää tiistain 12.5. Soisalon Seudusta.

Nuorisotalolle aiotaan toteuttaa todellinen kasvojenkohotus: nuoret saavat kertoa mielipiteensä paitsi sisustuksen ja pintaremontin myös Nuokkarin toiminnan suhteen.

Kommentit

  • Susanna Kullberg

    Olisi hienoa jos muistettaisiin, että muuallakin on nuorisoa kuin vain kirkonkylällä ja hommataisi pienille kylillekin nuorisolle kunnon tiloja. Näillä pienillä kylillä on paljon nuoria eikä kaikilla ole mahdollisuus lähteä kirkolle. Esim. Sorsakoski tarvitsisi kipeästi uuden kunnollisen paikan, täällä asuu paljon nuorisoa.

Jätä kommentti

*