lauantai 24.8.2019 Perttu

Palveleva Paikallinen jo vuodesta 1962

Nuorille kesätöitä Leppävirran osuuspankin piikkiin

LEPPÄVIRRAN Osuuspankki tarjoaa kymmenelle 15–17-vuotiaalle nuorelle kahden viikon pituisen kesätyöjakson jostain viidestä paikallisesta yleishyödyllisestä yhdistyksestä.

Kampanjan myötä yhdistys rekrytoi ja palkkaa nuoren ja osuuspankki maksaa tälle kahden viikon palkan. Mukana kampanjassa ovat Leppävirran Yrittäjät, Leppärengas, Leppävirran Sydänyhdistys, Leppävirran Viri sekä Leppävirran Urheilijat. Haku kesätöihin päättyy 17.5.

Toimitusjohtaja Jukka Kilpeläinen kertoo, että Leppävirran Osuuspankki lähti ilomielin mukaan tarjoamaan työtä nuorille, sillä monille alle 18-vuotiaille kesätyöt ovat hyvin tiukassa.

Sydänyhdistyksen varapuheenjohtaja Päivi Halonen kertoo, että Leppärenkaan ja sydänyhdistyksen kolmeen yhteiseen paikkaan on jo tullut kymmenisen hakemusta.

Hän kuitenkin sanoo, että viime viikolla lähetetyt työhakemukset kannattaisi lähettää uudelleen uuteen sähköpostiosoitteeseen, sillä ilmoituksissa olleen osoitteen kanssa on ollut teknisiä ongelmia. Uusi sähköpostiosoite on toimisto@lepparengas.fi

 

Lue lisää tiistain 12.5. Soisalon Seudusta.

Jätä kommentti

*