torstai 16.7.2020 Reino

Palveleva Paikallinen jo vuodesta 1962

Motoristit kävivät puhumassa koulukiusaamista vastaan

Motoristit Koulukiusaamista Vastaan -järjestö vieraili keskiviikkona Leppävirralla Kivelän yläkoululla puhumassa oppilaille koulukiusaamisen tyhmyydestä. Vierailuun kuului myös pyöriin tutustumista. Lue lisää ensi tiistain Soisalon Seudusta.

Kommentit

 • Riitta

  Oliko Sons of Abrahams -motoristit?

  • Kari Voutilainen

   Kylläpä olivat.

 • Marko Saarinen

  Tarkennuksena, että mukana oli tällä kertaa kaksi SOAn motoristia, mutta MKKV:n tapahtumat ovat avoimia kaikille motoristeille, kuuluu sitten johonkin kerhoon tai ei. MKKV on politiikkaan ja uskontoon sitoutumaton hyväntekeväisyysyhdistys ja kaikki mukana olevat motoristit ovat vapaaehtoisia.

 • Jappa

  Olihan tosi mukavia koululaisia paikallisessa koulussa, paras yläkoulu tapahtuma missä olen ollut tähän mennessä.

 • Arvo Kolomainen

  EIVÄT OLLEET: Sons OF Abrahams – motoristit. MKKV ei eroittele mikä liivi tai oletko liivitön, tai millä ”mopolla-ajat, kaikki ovat hyväksyttyjä joukkoomme, kuka vai EI HYVÄKSY LOULUKIUSAAMISTA. Kouluilta on AINA kutsu tulla paikalle. Mikäli olen antanut väärää tietoa niin Markku S poistakoon tämän.

 • Marko Saarinen

  Kyseessä ei ole SOAn tapahtuma, vaan MKKV:n, johon ovat kaikki motoristit tervetulleita riippumatta siitä kuuluuko johonkin kerhoon tai ei. MKKV on poliittisesti ja uskonnollisesti riippumaton vapaaehtoisvoimin toimiva kampanja.

Jätä kommentti

*