sunnuntai 21.7.2019 Johanna, Hanna, Jenni, Jenna, Jonna, Hannele, Hanne, Joanna

Palveleva Paikallinen jo vuodesta 1962

Maidontuottajia palkittiin

Varkauden ItäMaito-päivässä paikalla olivat leppävirtalaisista palkituista Mari Nyyssönen (vas.), Kari ja Henna Tiitinen, Pekka ja Sirpa Mikander, Seppo ja Anitta Räisänen sekä Timo Rissanen.

 

ItäMaito palkitsee omistajayrittäjiään maidon laatutyön eteen tehdystä työstä valtakunnallisen Walter Ehrström säätiön laatukilpailun mitaleilla ja esinepalkinnoilla. Osuuskunnan maitotilayrittäjistä 116 saa huhtikuussa Helsingissä järjestettävässä palkintojuhlassa kultaisen Walter Ehrstöm -laatumitalin 25 vuoden yhtäjaksoisesta E-luokan maidon tuottamisesta.

Leppävirtalaisista tuottajatiloista 25 vuoden kultamitalilla ja kunniakirjalla palkitaan silloin Anitta ja Seppo Räisänen, Sirpa ja Pekka Mikander, Pajuharjun tilan Henna ja Kari Tiitinen sekä Markku Kröger. Heitä muistettiin jo paikallisessa ItäMaito-päivässä,
jossa luovutettiin kaikkiaan 26 pronssista mitalia 10 vuoden  laatutyöstä ja saman verran hopeisia mitaleja 20 vuoden  laatutyöstä.

30 vuoden E-luokan maidon tuotannosta palkittiin Jarkko ja Kaija Rissanen sekä Mari Nyyssönen. Lisäksi osuuskunta palkitsi tuottajia esinepalkinnoilla 30, 35 ja 40 vuoden  yhtäjaksoisesta erinomaisen maidon tuottamisesta.

Jätä kommentti

*