keskiviikko 24.7.2019 Kristiina, Tiina, Kirsti, Kirsi, Krista, Kiia, Tinja

Palveleva Paikallinen jo vuodesta 1962

Lyökö LEKA Korson Vedon Areenalla?

LEKA Volleyn kauden toinen ja samalla viimeinen maakuntaottelu pelataan lauantaina 30.1. klo 17 komealla Vesileppis Areenalla, Leppävirralla. Vastaan asettuu pirteästi taisteleva Korson Veto, Vantaalta.
Perinteeksi muodostunut kaksi maakuntaottelua kaudessa on tuonut huippulentopallo-otteluita Varkauteen ja nyt miesten Mestaruusliigaa ensimmäistä kertaa ikinä Leppävirralle.
Näyttämönä toimii Vesileppis Areena. Puitteet ovat kohdallaan hienolle lentopalloillalle.

LEKA on pelannut viime aikoina hienosti. Sillä on voitot alla niin Hurrikaanista, VaLePasta kuin Ettastakin.
Kotijoukkueen vastaanotto ja hyökkäys ovat olleet mallikkaalla tasolla. Passari Chris Austin on päässyt pyörittämään näyttäviä hyökkäyskuvioita niin keskeltä kuin laidoista. Tutkapari Kris Johnson on löytynyt keskeltä todella hyvillä tehoilla (64,17 %) ja pisteitäkin on tullut viime otteluissa yli 15 p keskiarvolla.
Laidoista löytyy tulivoimaa Karisen, Leikkaan ja Pettyn takoessa myös pisteitä illasta toiseen. Vastaanotossa Juhani Hakala ja Eelis Karinen ovat olleet vahvassa vireessä mahdollistaen monipuolisen hyökkäyspelin pyörittämisen.

KoVen nuori joukkue ollut vaikeuksissa kauden aikana ja se majailee sarjataulukossa jumbona. Ainoat voitot ovat tulleet Team Lakkapäästä tiukan taistelun jälkeen 3-2. Joukkue on kuitenkin hyvin taisteleva ja koko ajan kehittyvä. Osoituksena siitä ovat olleet pari edellistä ottelua ennakkoon kovempia joukkueita vastaan (Hurrikaani ja Isku).
Hurrikaani-ottelu ratkesi vasta viidennessä erässä loimaalaisten hyväksi ja tamperelaisilta KoVe vei yhden erän. Unkarilainen keskitorjuja Alpar Szabo on ollut vahvassa vireessä läpi kauden ja on koko liigan tilastokärkenä torjunnoissa. Joukkueen nestoriosastoon kuuluva Toni Kankaanpää, on kantanut myös vastuuta hyökkäyksessä tehden pisteitä hyvillä prosenteilla.
Ottelu on jo kolmas joukkueiden kohtaaminen tällä kaudella. Aiemmat kohtaamiset ovat kääntyneet LEKA:lle 3-0 ja 3-1.

 

LEKA – KoVe ottavat yhteen Areenalla lauantaina 30.1. klo 17.

Jätä kommentti

*