sunnuntai 21.7.2019 Johanna, Hanna, Jenni, Jenna, Jonna, Hannele, Hanne, Joanna

Palveleva Paikallinen jo vuodesta 1962

Leppävirta tunnetaan kohta myös terveysmatkailusta

VESILEPPIKSEN alueen liikunta-, terveys- ja hyvinvointimatkailuhanke saa pontta monipuolistuvista lääkäripalveluista ja juuri työnsä aloittaneesta hankevetäjästä Marko Hämäläisestä.

Leppävirran Lääkäripalvelut Oy muuttaa parhaillaan Vesileppis Areenan hoitotiloihin. Liisa ja Jarkko Tuunasen lääkäripalveluyritys saa elokuun alusta lukien sinne kumppanikseen yksityisen joensuulaisen terveydenhuollon konsernin iteLasaretti Oy:n, jolla on toimintaa myös Kuopiossa ja muualla Itä-Suomessa.

Leppävirran uutta palvelukokonaisuutta esiteltiin medialle torstaina 9.4.

 

Lue uutisen taustat tiistain 14.4. Soisalon Seudusta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Leppävirta oli jälleen median huomion kohteena, kun Vesileppis Areenalla esiteltiin monipuolistuvia lääkäripalveluita ja terveysmatkailuhanketta. Kuvassa vasemmalla hankkeen tuore vetäjä Marko Hämäläinen vierellään kunnan elinkeinoasiamies Anu Väätäinen. Radalla 2 Leppävirran Lääkäripalvelut Oy:n toimitusjohtaja Liisa Tuunanen vierellään kumppaniksi tulevan iteLasaretti Oy:n asiakkuusjohtaja Joni Bäck.

Kommentit

  • alpo lankinen

    Minkätakia ei Pieksämäellä jotain tällaista ? Poliitikot riitelevät näistä asioista niin että ihmiset jättävät paikkakunnan lehdetkin tilaamatta , poliitikot eivät saa yhtenäisyyttä edes omissa puolueissaan ja rahaa palaa kun asiat pitkittyy ja mutkistuu.

Jätä kommentti

*