lauantai 24.8.2019 Perttu

Palveleva Paikallinen jo vuodesta 1962

Leppävirran teollisuudella ollut kohtuullinen vuosi

LEPPÄVIRTALAISET teollisuusyritykset ovat joutuneet tänä vuonna paiskimaan töitä hyvään tai kohtuulliseen tulokseen pääsemiseksi.

Töitä on tehty, mutta tulostakin ons aatu.  Esimerkiksi Parmaco Production Oy Leppävirran tuotantojohtaja Ismo Koponen kertoo, että siirrettäviä rakennuksia valmistavalla ja vuokraavalla yhtiöllä pyyhkii hyvin.

Koposesta positiivista on erityisesti se, että kaikki viime talvena lomautetut työntekijät on saatu palautettua takaisin töihin.

Pivaset Oy:n toimitusjohtaja Tapani Hulkkonen taas sanoo, että alkusammutuskalustoa valmistava sekä erilaisia palveluita metalli- ja sähkötuotteiden valmistukseen tarjoava yritys tekee tänä vuonna tulosta kohtuullisesti.

– Budjetoimme tälle vuodelle kasvua, mutta tässä vaiheessa en osaa sanoa, toteutuuko kasvu niin isossa mittakaavassa kuin arvioimme. En pidä kohtuullistakaan tulosta hirveän pahana, pääasia että tulosta saadaan.

Lue lisää tiistain 27.10. Soisalon Seudusta.

Leppävirtalaisessa Gebwell Oy on paininut tänä vuonna haastavien markkinoiden kanssa: maalämpöpumppujen Suomen kysyntä on laskenut 20 prosenttia viime vuotiseen verrattuna.

Jätä kommentti

*