tiistai 23.7.2019 Olga, Oili

Palveleva Paikallinen jo vuodesta 1962

Leppävirran OP liittyy Pohjois-Savon Osuuspankkiin

Toimitusjohtaja Jukka Kilpeläinen uskoo fuusion tuovan synergiaetuja kaikille pankeille, parantavan asiakkaiden saamien palvelujen laatua ja määrää sekä edistävän henkilöstön jaksamista ja urakehitystä.

Leppävirran ja Suonenjoen Osuuspankit fuusioituvat 1.3.2018 Pohjois-Savon Osuuspankkiin. Yhdistymishanke vaatii vielä edustustojen päätökset, jotka on määrä tehdä 10. elokuuta.

Yhdistymishanketta esiteltiin molempien pankkien edustustoille viime torstaina ja asia julkistettiin perjantaina 9. kesäkuuta.

– Yhdistyminen ei edellytä asiakkaalta mitään toimenpiteitä. Tilinumerot, kortit tunnuslukuineen, verkkopalvelutunnukset ja muut pankkipalvelut säilyvät ennallaan, painottaa Leppävirran Osuuspankin toimitusjohtaja Jukka Kilpeläinen.

Yhdistyvien pankkien henkilöstö siirtyy uuteen pankkiin vanhoina työntekijöinä. Henkilöstöä Pohjois-Savon Op:lla on yhdistymisen jälkeen 180,5, josta Leppävirralla 12,8 ja Suonenjoella 11 työntekijää.
– Yhteiset, tehokkaat toimintamallit tuovat synergiahyötyjä, Kilpeläinen mainitsee.

Voimien yhdistämisellä pankit muodostavat Kilpeläisen mukaan riittävän suuren kokonaisuuden, jolla pystytään tarjoamaan asiakkaille entistä monipuolisempia ja asiantuntevampia palveluja sekä rahoittamaa suurempia yrityshankkeita.

Fuusion vaikutuksista ja taustoista enemmän tiistain 13.6. Soisalon Seudussa.

Jätä kommentti

*