sunnuntai 31.5.2020 Helka, Helga

Palveleva Paikallinen jo vuodesta 1962

Leppävirran OP-Kiinteistökeskus vaihtoi omistajaa

LEPPÄVIRRAN OP-Kiinteistökeskus kuuluu nyt maakunnalliseen Pohjois-Savon OP-Kiinteistökeskukseen. Liiketoiminnan kauppakirjat allekirjoitettiin viikko sitten.

Pohjois-Savon OP-Kiinteistökeskus on liikevaihdolla ja kauppamäärällä mitattuna alan suurin toimija Pohjois-Savossa. Leppävirta kuuluu tätä nykyään sen eteläiseen alueeseen kuten myös Varkaus, Joroinen ja Heinävesi.

– Toimisto säilyy edelleen Leppävirran Osuuspankin yhteydessä ja henkilöstö siirtyy maakunnallisen kiinteistökeskuksen palvelukseen, sanoo Leppävirran OP-Kiinteistökeskuksen hallituksen puheenjohtaja Jukka Kilpeläinen.

– Jokainen euro on kovan työn takana ja jokainen toimeksianto haasteellinen tehtävä. Haasteisiin vastaamisessa tarvitaan riittävän iso volyymi, hyvin pohdittua markkinointia ja ammattitaidon kehittämistä samalla kun paikalliset olosuhteet ja asiakastarpeet turvataan. Nyt sovitulla kaupalla kaikki nämä tavoitteet tulevat turvatuiksi, Kilpeläinen lisää.

Pohjois-Savon OP-Kiinteistökeskuksen toimitusjohtaja Pekka Linna lupaa Leppävirran alueelle vähintään nykyisen tasoiset kiinteistönvälityspalvelut.

– Kaupalla poistetaan tarpeettomia rajoja eri alueiden väliltä. Nyt Pohjois-Savoon syntyy aidosti maakunnallinen OP-Kiinteistökeskus, toteaa Linna.

 

Lue lisää tuoreimmasta Soisalon Seudusta

Jätä kommentti

*