tiistai 26.5.2020 Minna, Vilma, Vilhelmiina, Miina, Mimmi

Palveleva Paikallinen jo vuodesta 1962

Leppävirran naiset voittamassa jenkkifutiksen EM-kultaa

KAKSI leppävirtalaislähtöistä naista, Kirsi Kauhanen ja Marianne Tanninen, oli voittamassa jenkkifutiksen EM-kultaa Suomelle viime viikonloppuna. Kauhanen oli myös yksi Suomen joukkueen neljästä kapteenista.

Kauhanen harjoittelee helsinkiläisessä GS Demonsissa, jonka riveissä hän on syksystä 2008 lähtien voittanut neljä SM-kultaa ja kerran SM-hopeaa.Tanninen pelaa Kuopion Steelersissä. Jenkkifutiksen hän aloitti vasta viime vuonna, ja nousi jo nyt maajoukkueeseen.

LUE jenkkifutareiden kisatunnelmista lisää ensi viikon Soisalon Seudusta ja jenkkifutiksesta harrastuksena HARRASTETEEMASTA, joka ilmestyy 25.8.

 

Marianne Tanninen on pelannut jenkkifutista vasta reilun vuoden ja pääsi jo iloitsemaan EM-kullasta.

Kommentit

  • timo issakainen

    vilpittömät onnitteluni tytöille en muista olisko kukaan leppävirran tytöistä noussut missään urheilulajissa tuolle tasolle?

  • rauno rahunen

    Kyllä Mariannelta löytyy myös jääkiekon naisten 18v MM-pronssi 2011. Sekin ensimmäisen mitali tuossa ikäluokassa kautta aikain!

  • Viljo Kettunen

    Naisten amerikkalainen jalkapallo on täydellinen marginaalilaji. Taso ja harrastajamäärät alhaiset. Sitä todistaa jo se, vuoden harjoittelulla pääsee Euroopan mestariksi. Onhan toki Leppävirralla maailman ennätyksen tekijöitäkin varmaan pilvin pimein. Kyseessä maailmalla todellinen suurlaji, saappaanheitto.

Jätä kommentti

*