lauantai 25.1.2020 Paavo, Pauli, Paul, Paavali

Palveleva Paikallinen jo vuodesta 1962

Leppävirran kunta pyytää asukkaidensa näkemyksiä kuntataloudesta

Osana vuoden alussa alkanutta kuntatalouden tasapainotustyötä järjestetään kysely, jonka tavoitteena on selvittää kuntalaisten näkemyksiä talouden tasapainotuskeinoista ja kuntapalvelujen tarjonnasta. Vastaukset tulee jättää 31.7.2019 mennessä.

Kysely on jatkoa kevään aikana järjestetylle ensimmäiselle informaatio- ja keskustelukierrokselle. Viidellä kylällä järjestetyissä tilaisuuksissa kerrottiin Leppävirran kunnan talousnäkymistä ja sopeutustarpeesta.

Kyselyyn voi vastata sähköisesti, linkki kyselyyn: https://link.webropolsurveys.com/S/7BDAEC5D9DE51E2C

Kunnantalolla ja kirjastossa on käytössä asiakaspäätteet, joilla sähköinen vastaaminen onnistuu ellei itsellä ole tietokonetta. Vastaukset voi jättää myös paperilomakkeella. Niitä on saatavana samoin kunnantalolta ja kirjastosta.

Kommentit

  • Riikka

    Kunta voisi jotenkin tukea töihin kulkemista lähikaupunkeihin Varkauteen ja Kuopioon tarjoamalla tukea tai solmimalla sopimuksen työmatka kuljetusten hinnoittelusta jonkun bussiyhtiön kanssa. Nykyisin ilmeisesti sama raha menee kuussa ottaa vuokra asunto kuopiosta kun ajaa sinne bussilla joka päivä. Nykyisin seutulippua ei enää ole joten hinnat ovat nousseet suhteettoman suuriksi.

  • Liisa Tapanen

    Hyvä kommentti. Jos halutaan, että ihmiset pysyvät kunnassa, joka ei pysty tarjoamaan kaikille työpaikkoja, pitäisi tarjota alennettu linjurilippu lähipaikkakuntiin.

Jätä kommentti

*