sunnuntai 31.5.2020 Helka, Helga

Palveleva Paikallinen jo vuodesta 1962

Kotalahden kyläyhdistys kaipaa kyläläisten talkooapua

KOTALAHDEN kyläläisillä riittää tekemistä lähivuosina. Siitä pitää huolen viime syksynä kyläyhdistykselle ostettu entinen koulu.

– Tämän vuoden suurin investointi on Kotalahti-talon lämmitysjärjestelmän vaihtaminen öljystä maalämpöön, kertoo yhdistyksen puheenjohtaja Veijo Tidenberg.

Yli 60 000 euroa maksava muutos toteutetaan maaliskuun aikana. Hankkeeseen on haettu avustusta, mutta sen lisäksi yhdistys joutuu ottamaan useita kymmeniä tuhansia euroa pankkilainaa.

– Lyhennysten ja korkojen hoitaminen aiheuttaa yhdistykselle paljon työtä, mutta kyläläisten yhteistyöllä selviämme siitä. Tarvitsemme esimerkiksi talkooapua erilaisissa tempauksissa, sanoo puheenjohtaja.

Kyläyhdistyksen Kotalahti-talossa pidetyssä vuosikokouksessa yhdistykselle valittiin myös uusi hallitus. Nykyinen puheenjohtaja Veijo Tidenberg valittiin jatkamaan tehtävässään, varapuheenjohtajaksi valittiin Aune Toivanen ja Sihteeri-rahastonhoitajaksi Terttu Herranen.

Yhdistyksen hallituksen jäseniä ovat Lea Jäppinen, Riitta Vuori, Armi Hartikainen, Lauri Roponen ja Timo Ryhänen, varalla Sirkka Konttinen ja Aki Hartikainen.

Lue lisää tiistain Soisalon Seudusta.

Kotalahden kyläyhdistyksen vuosikokous kokosi Kotalahtitaloon joukon kyläläisiä. Vasemmalla Mauri Suomalainen, Lauri Roponen, Ville Nyyssönen, Timo Ryhänen ja Aki Hartikainen.

 

 

Jätä kommentti

*