lauantai 30.5.2020 Pasi

Palveleva Paikallinen jo vuodesta 1962

Koivulasti kellahti Keinälänmäellä

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Täysperävaunurekan perävaunu kellahti nurin Keinälänmäellä. Henkilövahinkoja ei syntynyt.

Koivulastissa olleen täysperärekan jälkimmäinen vaunu kellahti ohjaan Keinälänmäellä maanantaiaamuna noin klo 8.30. Puut rysähtivät siististi ojaan Itä-Saamaisten liittymässä, ja vaunu kynti ”selällään” muutamia kymmeniä metrejä rikkoen hieman tien päällystettäkin. Kuljettaja ei vahingoittunut ja vetovaunukin pysyi pyörillään ja ehyenä.
Rekan omistaja Ari Leväinen oli paikalla lastaamassa puita toiseen ajoneuvoon ja siirtämässä rikkoutunutta vaunua kauemmas pientareelle odottamaan poisvientiä.
– Kuljettajani tuli Vehmersalmen suunnasta, kun häntä vastaan oli ajanut tyhjillään ollut rekka lähes keskellä tietä. Kuskini joutui väistämään sivuun, jolloin vaunu pyörähti ympäri. Kun 36 tonnia menee nurin, niin kyllä se vähän jälkiä jättää, Levänen totesi ja myönsi, että vähän keljuttaa.
Paikalla tilannetta purkamassa oli pelastuslaitoksen yksiköt Leppävirralta ja Vehmersalmelta. Päivystävä palomestari Jani Kasanen Joroisista kävi toteamassa, että onnettomuudesta selvittiin aineellisin vahingoin.

Jätä kommentti

*