sunnuntai 5.7.2020 Unto, Untamo

Palveleva Paikallinen jo vuodesta 1962

Kinkunkiertäjät voitti jäähyväissoudut

Parkkolansaaren jäähyväissoutujen puolenvälin kirimaalissa nopein ollut Kinkunkiertäjät piti vauhtinsa loppuun asti ja voitti soudun ajalla 55.55. Kirkkoveneiden sarjassa toiseksi sijoittui Kuhin soutajat (56,27), kolmanneksi Leppävirran maaseutunuoret (57,05) ja neljänneksi Kivennavan soutajat (59,06). Sekasarjaan osallistui yksi vene, Virranviemien joukkue souti Parkkolansaaren ympäri ajassa 60,51.

 

Kylien väliseen kunniakierros-soutuun osallistuivat Kurjala, Moninmäki, Näätänmaa, Soinilansalmi, Oravikoski ja Mustinmäki. Nopeimmin reitin kiersi Mustinmäen joukkue eli Henna ja Kari Tiitinen. Lisäksi soutuun osallistui kuusi pienvenettä viidessä eri sarjassa.

Jäähyväissoutujen yhteydessä julkistettiin myös Soinilansalmen kyläyhdistyksen ensimmäinen kunniajäsen, joka on kylätalon korjauksen suunnitellut ja töiden valvonnasta vastannut rakennusmestari Kauko Heikkinen.

 

maaseutunuoret lähtö

Leppävirran Maaseutunuorten kirkkoveneen tahditti matkaan perämiehenä ollut Anna Konttinen.

Kyläsoutu maalissa

Kylien kunniakierros-soudun maalilinjan ylittivät ensimmäisenä Mustinmäen Henna ja Kari Tiitinen ennen Oravikosken Pekka ja Pasi Immosta.

Soinilansalmelta kotoisin oleva Kauko Heikkinen on kyläyhdistyksen ensimmäinen kunniajäsen.

 

Jätä kommentti

*