maanantai 23.9.2019 Minja, Miisa, Mielikki

Palveleva Paikallinen jo vuodesta 1962

Kimmo Rossi yrittäjäksi Vesileppikseen

Kimmo Rossi sai tuoreeltaan onnitteluja entisiltä työkavereiltaan, muiden muassa Iris Kauhaselta, joka työskentelee nyt liikuntayhtiö Leppäkerttu Oy:n palveluksessa.Vesileppiksen hotelli- ja ravintolatoiminnot siirtyvät kesäkuun alusta lukien Pääässältä Spa&Sport Hotel Oy:lle.
Tässä kuussa perustetun yhtiön pääomistaja on leppävirtalainen matkailualan ammattilainen Kimmo Rossi. Hän omistaa 60 prosenttia yhtiöstä. Matkailurahasto Nordia Oy on rahoittajana 40 prosentin osuudella.

Rossi sai tuoreeltaan onnitteluja talon henkilökunnalta, joista moni on tuttu jo vuosien takaa talon entiselle toimitusjohtajalle. Onnittelut kävi antamassa myös liikuntayhtiön palveluksessa työskentelevä Iris Kauhanen (kuvassa).

Henkilökunta siirtyy uuden toimijan palvelukseen vanhoina työntekijöinä.
Kimmo Rossille Vesileppis on tuttu talo, sillä hän työskenteli siellä aikoinaan seitsemän vuotta, joista viisi vuotta toimitusjohtajana. Vesileppiksestä hän lähti 9 vuotta sitten yrittäjäksi, ja on toiminut mm. ravintoloitsijana Kuopiossa sekä Sirkus Finlandian ravintolatoimintojen yrittäjänä. Takaisin hän tulee Break Sokos Hotel Bomban toimitusjohtajan tehtävästä.
Rossi luottaa Vesileppiksen tulevaisuuteen ja on valmis laittamaan omia rahojaan likoon sen hotelli- ja ravintolabisnekseen. Hän näkee rakenteilla olevan monitoimiareenan tuovat lisäarvoa jo ennestään ainutlaatuiseen liikunta- ja hyvinvointikeskittymään. Hän näkee Leppävirran Vokkolanalueen menestysmahdollisuudet paitsi urheilutapahtumien myös erilaisten suurten kokousten ja muiden järjestämisessä.
– Uimahalli, jäähalli, hiihtoareena ja kohta myös monitoimiareena hotellin yhteydessä. Palvelukonsepti on täysin ainutlaatuinen maailmassa. Tämän tyyppisiä talvia voi tulla, jolloin ihmiset eivät pääse ulkona hiihtämään. Täällä se onnistuu säällä kuin säällä.

Lue lisää asiasta torstain 17.4. Soisalon Seudusta.

Jätä kommentti

*