tiistai 26.5.2020 Minna, Vilma, Vilhelmiina, Miina, Mimmi

Palveleva Paikallinen jo vuodesta 1962

Kim Nousiainen palkittiin parhaana urheilijana

Kim Nousiainen otti onnttelut vastaan kunnanjohtaja Matti Raatikaiselta ja tilaisuuden juontaneelta Reetta Nenoselta.

Jääkiekkoilija Kim Nousiainen on Leppävirran vuoden 2018 paras urheilija. Kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunnan useiden ehdotusten pohjalta myöntämä tunnustus julkistettiin tiistaina Leppäkertun koululla järjestetyssä tilaisuudessa.
Parhaina 12-18 -vuotiaina urheilijoina palkittiin Soisalon Ampumahiihtäjiä edustavat Otto Invenius ja Jimi Klemettinen.

Seuratoimijoina palkitti

Leppävirran Tanssiseura hyväksyttiin mukaan Tähtiseura-laatuohjelmaan.

Terttu ja Raimo Kilpeläinen palkittiin aktiivisuudestaan Leppävirran Urheilijoiden riveissä.

in LeKi-75:n valmennuspäällikkö ja 05-ikäluokan päävalmentaja Jari Tarkiainen, saman seuran B-junioreiden valmentaja Ilpo Suvinen, Leppävirran Urheilijoiden voimahahmo Jorma Rajakannas sekä saman seuran aktiivit Terttu ja Raimo Kilpeläinen.

Stipendiurheilijoina palkittiin Soisalon Ampumahiihtäjien Santeri Kolehmainen, Anssi Kuittinen ja Jimi Klemettinen, LepU:n Jukka Vesterinen, Seppo Julkunen, Jaime Huerta, Tomi Ollikainen ja Piia Aaltokoski, Varkauden Kenttä-Veikkoja edustava Laura Ollikainen sekä Virranviemien Vili Holopainen.
Stipendijoukkueina palkittiin Soisalon Ampumahiihtäjien joukkue, jossa ovat Otto ja Tuukka Invenius sekä Santeri Kolehmainen ja saman seuran M19-viestijoukkue, jossa ovat Otto Invenius, Santeri Kolehmainen ja Anssi Kuittinen.
Leppävirran vuoden liikuttaja on Leppävirran Hevosystäväinseura. Leppävirran Tanssiseura sai Tähtiseura-statukse. Vuoden Voimateko -tunnustuksella palkittiin senioriryhmiä liikuttavat Mirja Eronen, Aune Montonen, Reetta Nenonen ja Leena Saastamoinen.

Lue lisää ensi tiistain lehdestä.

Jätä kommentti

*